Nieuws

Tegemoetkoming ondernemers Drachten

Tot de zomer van dit jaar blijft het goedkope actie tarief in de parkeergarage onder het Raadhuisplein in Drachten gelden. De wethouder geeft aan dat het actie tarief is bedoeld om de ondernemers te helpen.

Voor twee euro per dag kan men in de garage parkeren. De mindere inkomsten die dit met zich meebrengen schijnen mee te vallen; men blijft binnen budget.


Parkeren:broodnodig?!

In samenwerking met Nederlandse Raad Winkelcentra, Platform Binnenstadsmanagement, Q-Park, Stienstra Adviesbureau stedelijk verkeer en INretail organiseert PARKEER24 op 19 maart haar Jaarcongres ‘Parkeren:broodnodig!?’. Een unieke congresdag voor echt iedereen die bijdraagt aan een succesvolle binnenstad, bij voorbeeld afkomstig van de gemeenten, de adviesbureaus, de vastgoed en projectontwikkelaars, de exploitanten en tevens de binnenstad- en citymanagers en de retail(organisaties).

PARKEER24 Jaarcongres brengt tijdens ‘Parkeren:broodnodig?!’ alle partijen bij elkaar om een dag lang visies, ideeën en ervaringen uit te wisselen. En … om gezamenlijk op zoek te gaan naar werkbare oplossingen. Doet u ook mee? >> klik hier voor meer informatie.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel