Nieuws

Volautomatisch autoberging bijna gereed

Het werk bovengronds op de Noordwal-Veenkade in Den Haag zit er na ruim 2,5 jaar op. Onder de gracht wordt nog tot in de zomer doorgewerkt aan de volautomatische autoberging. De autoberging start na de zomer met proefdraaien en wordt in de loop van 2016 definitief in gebruik genomen.

Bovengronds werk gereed

Het werk aan de bruggen, nieuwe gracht en het gebied rondom de gracht is op een paar restpunten na klaar. Zo moet er bijvoorbeeld langs de gracht ter hoogte van de Paleisbrug nog een stuk natuursteen worden aangebracht. De afgelopen weken is gewerkt aan de laatste stukken straatwerk, de aansluiting van de nieuwe kademuren op de oude kademuren en het verwijderen van de tijdelijke bruggen op de Veenkade en Toussaintkade. Ook de Paleisbrug is afgewerkt in stijl en sinds vorige week open. De nieuwe terrasboten maken het nieuwe plaatje compleet.


Volautomatische berging in afbouwfase

Onder de gracht is het nog niet zover. Daar wordt nog tot in de zomer doorgewerkt aan devolautomatische autoberging. Na een proefperiode van ongeveer 6 maanden gaat de autoberging begin 2016 definitief in gebruik. Voor de proefperiode zijn al meer dan genoeg aanmeldingen binnen. Voor de definitieve ingebruikname zoekt de gemeente nog ondernemers en mensen die in de buurt werken. 


Meer informatie in magazine PARKEER24 #3

In het juni nummer van magazine PARKEER24 wordt in de rubriek ‘Garage Nieuws’ uitgebreid aandacht besteed aan deze volautomatische autoberging. 


Ontvangt u het magazine nog niet? Klik hier voor meer informatie over een persoonlijk lidmaatschap.
https://www.acquirepublishing.nl/m/readeraccount/registrationDit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel