Nieuws

Succesvolle Nationale Parkeerdag

Parkeerprofessionals én iedereen die vanuit verkeer, ruimte, vastgoed, bouw en economie te maken heeft met parkeergerelateerde vraagstukken brachten, haalden, deelden en maakten dinsdag 17 juni kennis tijdens de succesvolle 3e editie van de Nationale Parkeerdag 2014 in Zwolle.

In een aantal inspirerende plenaire sessies en interactieve middagsessies werd ingegaan op de belangrijkste parkeervraagstukken die spelen in centrumgebieden en woonwijken. Daar vinden op de korte én lange termijn ontwikkelingen plaats die nu al impact hebben op parkeervraagstukken van vandaag. De belangrijkste ontwikkelingen werden op een rij gezet en samen met de deelnemers vertaald naar bruikbare informatie voor het dagelijks werk of te ontwikkelen beleid.


Schepen Chantal Verspaille liet de zaal in lachen uitbarsten met haar unieke speech over de parkeergebeurtenissen in het Vlaamse Leuven. De reacties van de bezoekers waren lovend over Verspaille: ‘een inspirerende presentatie, prima!’


De mooie locatie, het interactieve programma, de ruimte om te netwerken, inspirerende sprekers en het enthousiaste publiek maken dat organisator van het congres, Acquire Publishing (PARKEER24) met trots terugkijkt op een succesvolle 3
e editie.  In het magazine PARKEER24 dat eind juni verschijnt vindt u een terugblik op deze dag.


Zet 16 juni 2015 maar vast in uw agenda!

Volgend jaar brengt Acquire Publishing (PARKEER24) op dinsdag 16 juni 2015 weer alle kennis(sen) op het gebied van parkeren bij elkaar tijdens de 4 e editie van de Nationale Parkeerdag 2015.  De komende periode wordt een start gemaakt de voorbereidingen van het congres. Wilt u een rol vervullen tijdens het congres dan kunt u contact opnemen met Erna Jansen via erna@acquirepublishing.nl .

In aanloop naar de volgende editie blijft u op de hoogte door u aan te melden voor onze nieuwsbrief of door www.parkeer24.nl te volgen.

 

 

 Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel