Nieuws

Nieuwe terreinverlichting op 'Chemelot' in Geleen

Op industrieterrein Chemelot in Geleen is nieuwe verlichting geplaatst. Dit zorgt voor een uniform lichtbeeld en meer veiligheid voor de werknemers rond het spoor op het rangeerterrein van het terrein.

Terrein verlichting

Op het rangeerterrein zorgen diesellocomotieven voor het transport per spoor richting Europees binnenland of de binnenhaven in Stein. Omdat werkzaamheden 24 uur per dag plaatsvinden, is goede verlichting essentieel. Langs het spoor staan zes vakwerkmasten van elk 35m hoog met elk tien tot twaalf armaturen van het merk Disano  met Mini-Olymic Son-T 600W op vier van de zes masten.

 

Uniform lichtbeeld

De armaturen langs het spoor geven een diepstralende verlichting en hebben dwars op het spoor een breed stralend karakter. Het geheel geeft een uniform lichtbeeld met goede zichtbaarheid en dus veiligheid voor de werknemers op en rond het spoor. Ziut, die al jaren het onderhoud op Chemelot doet, heeft gekozen voor MiniOlypic vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding en de uniformiteit. Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel