Nieuws

Easyfairs neemt beurs Building Holland over

Easyfairs Nederland neemt per direct de beurs Building Holland over te nemen van Duurzaam Gebouwd. In de laatste jaren is Building Holland uitgegroeid tot een belangrijk innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector in Nederland.

Met de overname van Building Holland wil Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland versterken. Strategische fit CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland is verheugd met de uitbreiding van het portfolio en benadrukt het strategische karakter van de deal. “De bouw-, installatie- en vastgoedsector is van strategisch belang voor Easyfairs. Een sector die weliswaar harde klappen heeft gekregen in de recessie, maar juist daardoor nu een enorme inhaalslag moet maken op het gebied van bouw en renovatie.”

Grondleggers blijven verbonden

De grondleggers van Building Holland - Richard Klein en Wietse Walinga - blijven verbonden aan het event. Klein als Event Director en Walinga vanuit Duurzaam Gebouwd waarmee een meerjarige samenwerkingsovereenkomst is gesloten. Richard Klein licht toe: “Easyfairs en Building Holland streven er beiden naar de community centraal te stellen en daarmee maximaal in te spelen op behoeften van zowel exposanten als bezoekers. Easyfairs is één van de marktleiders in Nederland en heeft een uitstekende reputatie. We kijken er naar uit om de krachten van beide organisaties te bundelen.”

 

Betrokkenheid (content)programma Wietse Walinga, namens Duurzaam Gebouwd: “Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- en vastgoedsector. Al een aantal jaren is daarom het motto van Building Holland (Re) Building the Future. Het bouwen van een nieuwe toekomst in samenwerking met innovatieve partners die zoeken naar maximale waarde voor eigenaren en gebruikers van vastgoed. Vanuit Duurzaam Gebouwd blijven we dan ook de komende jaren intensief betrokken bij het (content)programma van Building Holland.”

Van 17 tot 19 april

Building Holland is een driedaags innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaarlijkse event vindt plaats in RAI Amsterdam, met gemiddeld 15.000 bezoekers en 230 exposanten verdeeld over 15.000 vierkante meter beursvloer. De 2018- editie vindt plaats van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam. Ook Stedebouw & Architectuur is aanwezig. 

 

Lees ook: Building Holland: bezoek onze stand en drink een smakelijke smoothie

Deel dit artikel