Nieuws

Feestelijke lancering stichting OVLNL op 26 april

Bestuur, Raad van Toezicht en alle professionals die een actieve rol spelen binnen de stichting OVLNL nodigen u van harte uit voor de feestelijke oprichting die plaatsvindt op dinsdag 26 april tijdens de Vakbeurs Ruimte & Licht in NBC Nieuwegein.

Stichting OVLNL

De ambitie van de stichting is om een bijdrage te leveren aan de kennisontwikkeling en –verspreiding op het gebied van openbare verlichting. Verder werken we permanent aan een verdere professionalisering en positionering van de OVL-sector op lange termijn. En willen we  dwarsverbanden leggen tussen de uiteenlopende beroepsgroepen die in toenemende mate samen licht in de buitenruimte bepalen. En uiteraard willen we praktische vraagstukken op het gebied van openbare verlichting mee helpen oplossen. Meer informatie vindt u op www.ovlnl.nl. En op het OVLNL Paviljoen op de Vakbeurs Ruimte & Licht vertellen we u graag meer over de concrete plannen die voor de komende periode op stapel staan.


Vakbeurs Ruimte & Licht

De feestelijk lancering van de stichting OVLNL vindt plaats op 26 april tijdens de eerste editie van de jaarlijkse Vakbeurs Ruimte & Licht. Hét ontmoetingspunt voor iedereen die in de breedste zin van het woord met openbare verlichting te maken heeft, zoals stedenbouwers, ontwerpers, beleidsmakers, beheerders, toeleveranciers, docenten en studenten van opleidingsinstituten, netbeheerders en meer. Alle toonaangevende leveranciers en adviesbureaus presenteren hun innovaties, visies en diensten. In het Overheidspaviljoen presenteren gemeenten en andere overheden hun visie op licht én de specifieke projecten waar ze op dit moment mee bezig zijn. In samenwerking met het vakblad Ruimte en Licht worden zes interactieve sessies verzorgd over actuele thema’s:

  • Licht bezien vanuit de gebruiker
  • Praktische vragen en antwoorden rond Aanbesteden
  • De toekomst van OVL vanuit technisch, organisatorisch, maatschappelijk perspectief
  • Alles over richtlijnen
  • De winnaars van de Technasium Top Award

 

Meld u vandaag nog aan

Wilt u ook aanwezig zijn bij de feestelijk lancering van de Stichting OVLNL, de sessies bijwonen én de  exposanten ontmoeten? Meld u dan nu aan via www.ruimteenlicht.nl. Voor meer informatie en vragen kunt u zich melden bij de Stichting OVLNL ( info@ovlnl.nl). Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel