Nieuws

Q-Park abonnement levert 1.550 euro op voor Serious Request

De Q-Park Key, waarmee een jaar lang gratis in alle Q-Park parkeerfaciliteiten in Nederland geparkeerd kan worden, is overhandigd aan de hoogste bieder Toiny van der Paalen. Ze bood 1.550 euro voor de Key, die door Q-Park als veilingitem was ingebracht in de veiling van Serious Request.

3FM Serious Request 2014 stond volledig in het teken van “Hands Off Our Girls”. Naast het inzamelen van geld via aangevraagde liedjes, kon dit jaar ook via een veiling geboden worden op unieke items die beschikbaar werden gesteld door Bekende Nederlanders, bedrijven en particulieren. Q-Park ondersteunde dit initiatief van harte en stelde één jaar gratis parkeren ter beschikking. Na een spannende laatste dag waarin twee belangstellenden tegen elkaar opboden, is dit item uiteindelijk voor 1.550 euro afgehamerd. Een prachtige bijdrage voor Serious Request.

 

De Q-Park Key is, in Q-Park Grote Markt in Den Haag, uitgereikt door directeur Operations Gerard Brouwer en de Manager Operations van Den Haag Sander ten Hoorn. Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel