Nieuws

Start bouw 2Amsterdam op Zuidas

Provast herontwikkelt de voormalige kantoortorens van Stibbe en Akzonobel voor Commerz Real. De torens bevinden zich in het hart van de Zuidas in Amsterdam. Ze worden getransformeerd tot een mixed-use ontwikkeling op hoog niveau.

Eén van de twee torens zal zijn functie als kantoor behouden. De andere toren zal omgevormd worden tot Melia hotel met 330 kamers, een ondergrondse parkeergarage met 374 plekken en een skybar. De verschillende functies van de twee torens versterken elkaar en zorgen voor leven in de omgeving. De verbinding tussen de twee torens zal gevormd worden door de groen corporate garden. 

Alternatief voor nieuwbouw

De vraag naar kwalitatief hoogwaardige kantoren op de beste kantorenlocatie van Nederland wordt beantwoord door de transformatie van deze twee torens. De herontwikkeling en verduurzaming van de torens bieden een ideaal alternatief voor nieuwbouw. De unieke combinatie met en hotel en skybar zorgen voor een impuls voor de gehele Zuidas. De oplevering van het hotel en de skybar staat gepland voor eind 2020, het kantoor zal in het voorjaar van 20212 worden opgeleverd. 

Deel dit artikel