Nieuws

Vervangen conveyorbrug op het terrein van Cargill

Naast de reguliere fietsenoverkappingen, fietsenrekken en overig straatmeubilair waar Jan Kuipers Nunspeet al decennia om bekend staat, doemen er soms onverwacht geheel nieuwe kansen op. Zoals het vervangen van een oude brug en transportband bij Cargill in Amsterdam.

Eind oktober hebben onze monteurs de oude conveyorbrug L512 op het terrein van Cargill doorgesneden, gedemonteerd, afgehesen en afgevoerd. Aansluitend is het nieuwe steunpunt aangebracht en de nieuwe, door ons geproduceerde brug met de conveyor in twee delen ingehesen. Door een goede planning van de werkzaamheden en de nachtelijke montage heeft de productie van Cargill minimaal overlast gehad van de werkzaamheden.


Een groot scala aan hulpmiddelen zoals een 200 tonner kraan, een kniktelescoophoogwerker en een lange "spriet" telescoophoogwerker zijn ingezet. Het was goed te constateren dat alle vooraf geproduceerde delen subliem pasten. Een mooi staaltje werk dat tot stand is gekomen door onze inspanningen en goede samenwerking met meerdere partijen.

Deel dit artikel