Nieuws

Winkeliers starten actie voor gratis parkeren Geldrop

Winkeliers in het centrum van Geldrop zijn een handtekeningenactie begonnen om gratis parkeren in het dorpshart te bewerkstelligen. Ze willen graag een blauwe parkeerzone zodat bezoekers twee uur lang gratis kunnen parkeren om boodschappen te doen, meldt www.ed.nl.

>> Klik hier om het volledig persbericht te lezen op www.ed.nl 

 

Er zijn andere manieren om het centrum een boost te geven

Onze binnensteden staan onder druk. Investeerders, eigenaren, ontwikkelaars, beheerders, retailers en andere betrokkenen zijn op zoek naar nieuwe functies van de (binnen)stad  en vooral ook naar toekomstbestendige en constructieve oplossingen. Voor het vinden en uitvoeren van de juiste oplossing hebben alle partijen elkaar hard nodig. Maar … ze spreken vaak niet dezelfde taal. En al helemaal niet als het om bereikbaarheids- en (fiets)parkeervraagstukken gaat. Dit voorbeeld uit Geldrop illustraat het.

In samenwerking met Nederlandse Raad Winkelcentra, Platform Binnenstadsmanagement, Q-Park, Stienstra Adviesbureau stedelijk verkeer en INretail organiseert PARKEER24 op 19 maart haar Jaarcongres ‘Parkeren:broodnodig!?’. Een unieke congresdag voor echt iedereen die bijdraagt aan een succesvolle binnenstad, bij voorbeeld afkomstig van de gemeenten, de adviesbureaus, de vastgoed en projectontwikkelaars, de exploitanten en tevens de binnenstad- en citymanagers en de retail(organisaties).

>> Klik hier voor meer informatie over het programma en voor aanmelden www.parkerenbroodnodig.nl 

Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel