Nieuws

PBL en gebruikers evalueren TEEB-stad tool

In 2013 ontwikkelde Platform31 (Lian Merkx) samen met stakeholders de TEEB-stad tool in opdracht van het ministerie van EZ. Aan de vooravond van het vervolgtraject – waarin we weer met deel partijen zullen gaan samenwerken – vind een evaluatie van het programma plaats, uitgevoerd door het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). Doe mee en evalueer TEEB-stad.

In het kader van een nationaal TEEB-programma dat wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van EZ, is het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) bezig met een evaluatie van de TEEB-stad tool. Daartoe worden verschillende interviews gehouden met gebruikers en betrokkenen, maar daarnaast bestaat óók de mogelijkheid om ervaringen met de tool (of tips, suggesties voor verdere toepassing ervan) rechtstreeks te delen met de PBL-onderzoekers.

Kortom, heeft u gebruik gemaakt van de TEEB-stad tool, of maakt u er gebruik van, dan is het PBL zeer geïnteresseerd in uw ervaringen. Dat mag variëren van steekwoord tot uitgewerkt verhaal. 

 

Het idee is om de resultaten van de evaluatie te presenteren tijdens een nog te organiseren TEEB-stad tool bijeenkomst, in het najaar van 2014.


Lees meer over TEEB-stad en de TEEB-stad tool.

 

Meer informatie

U kunt zich rechtstreeks richten tot:

Arjan Ruijs: arjan.ruijs@pbl.nl 
en/of 
Martijn van der Heide: martijn.vanderheide@wur.nl

 Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel