Nieuws

Nieuwe parkeergarage voor Reinier de Graaf

Continental Car Parks heeft samen met Architectenbureau MH1 uit Maastricht de Design and Build opdracht gekregen voor de openbare parkeergarage van het ziekenhuis Reinier de Graaf Gasthuis in delft.

Design and Build

De Design and Build opdracht bestaat uit de ontwikkeling van een openbare parkeergarage met een capaciteit van minimaal 450 parkeerplaatsen. De omgevingsvergunning wordt nog deze zomer aangevraagd. De afgifte van deze vergunning is afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure en volgt waarschijnlijk medio 2016. Daarna kan de bouw van start. De grootschalige ver- en nieuwbouw werkzaamheden van het ziekenhuis naderen inmiddels hun einde. De verhuizingen en de sloopwerkzaamheden van het oude ziekenhuisgebouw zijn ingepland. De sloop is noodzakelijk om ruimte te maken voor de nieuwe parkeergarage.

 

Ontwerp parkeergarage

De nieuwe parkeergarage is ontworpen door Continental Car Parks in samenwerking met architectenbureau MH1 uit Maastricht. De parkeergarage moet voldoen aan de beeldkwaliteitseisen van de gemeente en moet passen in de totale visie van het ziekenhuis en van EGM architecten uit Dordrecht. Uniek aan het ontwerp van de parkeergarage zijn de zeer zware geluids- en lichteisen waarmee overlast voor de buurt geminimaliseerd zal worden.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel