Nieuws

Parkeergarage onder woontorens Boston en Seattle geopend

Op 1 mei heeft Q-Park de deuren van haar 14e parkeerfaciliteit in Rotterdam geopend, onder de in aanbouw zijnde woontorens Boston & Seattle. De openbare parkeergarage met meer dan 200 plaatsen is een uitkomst voor de Wilhelminapier, waar parkeerplaatsen schaars zijn.

“De Wilhelminapier is het visitekaartje van Rotterdam, waar wonen, werken en ontspannen op hoog kwaliteitsniveau plaatsvinden”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur van Q-Park Nederland. “De nieuwe parkeergarage sluit daar naadloos bij aan.” In Q-Park Boston & Seattle zijn parkeerders 24 uur per dag, 7 dagen per week welkom. Alle gangbare betaalpassen en creditcards worden geaccepteerd door de betaalautomaten, maar parkeerders kunnen ook contactloos met hun betaalpas bij het in- en uitrijden afrekenen. Dat scheelt de gang langs de betaalautomaat.

 

De door Frits van Dongen en Patrick Koschuch ontworpen woontorens Boston & Seattle zullen uiteindelijk 23 verdiepingen hoog worden. Naast de openbare parkeergarage is er ruimte voor 220 koop- en huurappartementen, 1.500 m² aan winkels en horeca op de begane grond en privéparkeerplaatsen voor de bewoners. Oplevering van de woontorens staat over zo’n anderhalf jaar gepland.


M eer over de Wilhelminapier

In de maart editie van magazine PARKEER24 vertelt Mark van Haasteren over Rotterdam, het project Wilhelminapier en geeft hij zijn visie mobiliteit, waar parkeren onderdeel van is. U kunt dit artikel als PDF onderstaand gratis downloaden.

Parkeren-als-onderdeel-van-mobiliteit.pdf
beschikbaar voor iedereen
DownloadDit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel