Nieuws

Onder het voetbalveld parkeren op de Amsterdamse Zuidas

Voetbalvereniging AFC is de bovenbuurman geworden van parkeerbedrijf Q-Park op de Amsterdamse Zuidas. De parkeergarage Q-Park Ravel, die op 8 januari werd geopend, is namelijk gebouwd onder één van de voetbalvelden op het sportpark van AFC en telt 357 parkeerplaatsen.

De opening van de nieuwe parkeergarage sluit volgens Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland, aan op de succesvolle ontwikkeling van de kwalitatief hoogwaardige omgeving van de Zuidas. Het is namelijk de vierde Q-Park-garage die in deze omgeving is geopend.

 

“Daarmee onderstrepen we onze rol als dé partner op het gebied van bereikbaarheid en mobiliteit van de Zuidas”, aldus Van Haasteren. “We zijn dan ook zeer trots op de bijzondere locatie. Een parkeergarage bouwen onder een voetbalveld doen wij tenslotte ook niet iedere dag.”

 

Parkeergarage Q-Park Ravel is voorzien van moderne voorzieningen op het gebied van betaalgemak en kent diverse abonnementsvormen om het omliggende bedrijfsleven te ontzorgen. Het is de 26e parkeerfaciliteit van Q-Park in Amsterdam.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel