Nieuws

Mobiliteitsbeleid maken we niet voor de verkeerskundigen

Op de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren, 23 en 24 november aanstaande in Expo Houten, vinden op de beursvloer de Acquire Talks plaats. De Talk ‘Mobiliteitsbeleid maken we niet voor de verkeerskundigen', is op donderdag 24 november 2016 van 10.30 tot 11.15 uur.

Mobiliteitsbeleid maken we niet voor onszelf, als verkeerskundigen, maar voor de samenleving. Mobiliteit en verkeer zijn namelijk een direct resultaat van maatschappelijke behoeften en activiteiten. Daarom moeten mobiliteitsplannen voor en door de samenleving worden gemaakt. Samen met de gemeente en inwoners van Roermond heeft Kragten het afgelopen jaar een mobiliteitsvisie opgesteld met deze insteek. Een nieuwe insteek, een nieuwe kijk en een nieuwe koers die aansluiten bij de samenleving, en niet bij de normen van de verkeerskundigen.


Talks op Verkeer, Mobiliteit en Parkeren

De AcquireTalk vindt plaats op de beursvloer, naast de stand van Acquire: 1.900 tijdens de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren.  Spreker: Gertjan Hanckmann – Kragten.Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel