Nieuws

Q-Park en PurePoint starten samenwerking toiletservice

Vandaag hebben Q-Park en PurePoint op de PROVADA hun samenwerking bezegeld. PurePoint zal met haar nieuwe concept ‘Natural restrooms’ de toiletten in een aantal Amsterdamse parkeerfaciliteiten van Q-Park upgraden en exploiteren. In parkeergarage Q-Park Museumplein zal de vernieuwde toiletservice als eerste aan haar klanten worden aangeboden.

“Bij Q-Park zijn hoge kwaliteit en service het uitgangspunt”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland. “Door de samenwerking met PurePoint kunnen we er een extra dimensie aan toevoegen, daar waar het de toiletten betreft. Nog mooier, netter en schoner. Bovendien sluit het eco-concept naadloos bij onze strategie aan.”


Berthil Dolmans, namens PurePoint: “Onze PurePoint Natural Restrooms zijn prettige toiletruimtes, waar service aan de gast en comfort centraal staan. We gebruiken natuurlijke materialen voor de inrichting, de handdoeken, het toiletpapier en de schoonmaak. Zogenoemde eco-smart solutions zorgen er bovendien voor dat het water- en energiegebruik worden beperkt. Zo worden de wanden gemaakt uit natuurlijke vezels van suikerriet, heeft het toiletpapier het cradle-to-cradle certificaat en zorgen de kranen voor een weldadig gevoel terwijl ze toch 80 procent water besparen ten opzichte van traditionele kranen. Kortom, onze PurePoint Natural Restrooms zijn puur, prettig en persoonlijk.”


De toiletgroep van Q-Park Museumplein wordt uitgebreid naar drie urinoirs en vier toiletten, die 24 uur per dag geopend zal zijn. Op drukke tijden is er een hospitality dame aanwezig en in de receptie zijn dan additionele producten te koop. De verbouwing start op 5 juni. Op 18 juli worden de nieuwe toiletten geopend. Daarna volgen Q-Park Byzantium (1 toilet), Q-Park De Kolk (2 toiletten), Q-Park Westergasfabriek (1 toilet) en Q-Park Europarking (2 toiletten).  Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel