Nieuws

Modernisering voor parkeergarage Q-Park Beestenmarkt in Amersfoort

Parkeergarage Q-Park Beestenmarkt in Amersfoort ondergaat op dit moment een ingrijpende verbouwing. Om nog comfortabeler en makkelijker te kunnen parkeren, wordt onder andere de in- en uitritsituatie aangepakt en het aantal betaalmogelijkheden uitgebreid. Naar verwachting zullen de werkzaamheden in de week van 10 augustus worden afgerond. Gedurende de verbouwing is de parkeergarage gewoon geopend.

De in- en uitritsituatie worden toegankelijker en klantvriendelijker in gebruik. Ook worden de betaalautomaten vervangen door de modernste apparatuur. De parkeergarage biedt hierdoor een legio aan betaalmogelijkheden, waaronder ook alle gangbare betaalpassen en creditcards. Parkeerders kunnen nu  ook gebruik maken van de nieuwe mogelijkheid om met hun betaalpas in- en uit te rijden en te betalen. Dat scheelt de gang langs de betaalautomaat. Wel zo gemakkelijk en snel.

 

Make-over

Na de modernisering kan er ook gebruik gemaakt worden van de Q-Park SmartCard. Deze geeft niet alleen toegang tot bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten, maar elke euro parkeergeld wordt eveneens automatisch omgezet in een euro kortingstegoed voor het Spaarprogramma. Naast het ‘sparen van je parkeergeld’ biedt ook de Q-Park SmartCard als voordeel dat er nooit meer langs de betaalautomaat gegaan hoeft te worden. Houders ervan betalen één keer per maand achteraf hun parkeerkosten. In de toekomst zullen er aan de SmartCard nog meer voordelen worden gekoppeld.

 

Tenslotte krijgt de voetgangersentree van Q-Park Beestenmarkt een make-over. De entree krijgt door deze verbouwing meer licht en openheid. Nieuwe verlichting en een frisse verfbeurt zorgen ervoor dat ook dit deel weer helemaal klaar is voor uw bezoek.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel