Nieuws

Sneak Peek: Stedebouw & Architectuur nummer 4 van 2016

Daken en gevels worden groener, maar met de komst van stadslandbouw heeft het groene dak er nog een extra dimensie bij gekregen. U leest over de ontwikkelingen van gevels en daken in het nieuwe nummer van Stedebouw & Architectuur. Benieuwd? Lees hier onze sneak peek.

Thema Gevels & Daken

Dakakkers duiken steeds vaker op, zoals in Den Haag op het voormalige Philips Telecommunicatie-gebouw. Op deze stadsboerderij, Europa’s grootste, groeit jaarlijks 50 ton lokale rooftop groenten en 20 ton verse stadsvis. Maar ook de gevel akkert verder, met groene, eetbare en nu ook waterzuiverende gevels, zoals het minihuis Tiny TIM van FARO Architecten doet.


In deze editie van Stedebouw & Architectuur leest u over deze ontwikkelingen op gebied van Gevels & Daken. 
 

Sneak peek

Om u een voorproefje te geven van deze editie van Stedebouw & Architectuur downloadt u hieronder onze sneak peek. Hierin leest u de volgende artikelen:

  • Award voor Ecostyle – Het nieuwe bedrijfspand van ECOStyle in Oosterwolde is energieneutraal en werd grotendeels gebouwd met biobased materialen.
  • Grenzeloze gevels – Twee spreads met de prachtigste, meest bijzondere gevels in binnen- en buitenland. In deze sneak peek een kijkje naar twee van de vier pagina’s.
  • Urban farm op dak voormalige Philips fabriek – In Den Haag is op het dak van het voormalige Philips Telecommunicatiegebouw uit 1950 Europa’s grootste stadsboerderij geopend.

U leest deze sneak peek door onderstaande pdf te downloaden. 
 

De hele editie lezen

Bent u al lid van Stedebouw & Architectuur? Dan ontvangt u deze editie op 12 juli in uw brievenbus. Als lid kunt u bovendien sinds vandaag een digitaal exemplaar van deze editie  downloaden in onze bibliotheek.


Nog geen lid? Als lid geniet u van allerlei voordelen: toegang tot alle nummers van Stedebouw & Architectuur en onze andere titels, deelname aan één van onze pop-up sessies en congressen, en meer. 
Kijk hier voor meer informatie .


Liever een fysiek exemplaar? Bestel deze na door contact op te nemen met onze klantenservice via: 
klantenservice@acquirepublishing.nl

SA4-2016-SneakPeek.pdf
beschikbaar voor iedereen
Download

Deel dit artikel