Nieuws

Waar zet je de laadpaal neer?

Het aantal elektrische auto’s groeit. De prognose is dat in 2025 1 miljoen elektrische auto’s in Nederland rondrijden. Hoewel de technische ontwikkelingen snel gaan, laadt de e-auto vooralsnog op bij een laadpaal. Heeft uw gemeente een plan de campagne klaar liggen als de eerste burger zich meldt en vraagt waar hij kan laden?

Aandachtspunten en valkuilen

Op de Nationale Parkeerdag, 17 juni aanstaande, praten Herman van Vuren (gemeente Utrecht) en Jurgen de Haan (CROW-KpVV) u graag bij over dit onderwerp. In de interactieve sessie wordt ingegaan op de landelijke trends van e-auto bezit en genomen maatregelen in gemeenten. Uiteraard worden de ervaringen die Utrecht heeft u voorgelegd. Wat is de visie van deze gemeente  en wat zijn de toekomstverwachtingen?

Maar nog belangrijker: wat kunt u met de kennis en ervaring van De Haan en Van Vuren? In deze sessie zetten zij voor u op een rij wat de valkuilen en aandachtspunten zijn zodat u verder kunt of een start kunt maken met uw beleid op het gebied van laadpunten voor elektrische auto’s.


Nationale Parkeerdag

De Nationale Parkeerdag wordt 17 juni aanstaande gehouden in Zwolle en is het ontmoetingspunt voor parkeerprofessionals én iedereen die vanuit verkeer, ruimte, vastgoed, bouw en economie te maken heeft met parkeergerelateerde vraagstukken.

Meer informatie over de Nationale Parkeerdag vindt u hier. Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel