Nieuws

Eigentijdse paskamer voor cashmanagementoplossingen

Nederlandse bedrijven kunnen nu zelf ervaren hoe zij hun contante en elektronische geldstromen zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen inrichten. Want op 4 juni zijn de deuren geopend van het G4S Innovation Centre in Utrecht; een eigentijdse paskamer voor cashmanagementoplossingen.

Het Innovation Centre biedt informatie, inzicht en advies over de uitgangspunten en mogelijkheden van cashmanagementoplossingen. Dat gebeurt door het verbinden van persoonlijke interactie met moderne technologie. Het Innovation Centre is een eigentijdse experience én een wereldwijde primeur.


Geldproces

Ondanks de toename van elektronische betaalmogelijkheden wordt nog altijd zestig procent van alle betalingen in Nederland contant verricht. Uit onderzoek blijkt ook dat cash de komende jaren nog een belangrijke rol zal vervullen. Het beheren van contante geldstromen is een complex proces. Transport, efficiency, het voorkomen van fraude en uiteraard veiligheid zijn hierbij van groot belang. In het Innovation Centre wordt het volledige proces rond cashmanagement inzichtelijk gemaakt. Daarnaast kan de eigen geldproces in kaart gebracht worden.

Paul van der Knaap, Managing Director van G4S Cash Solutions, is trots dat zijn bedrijf op deze manier inzicht geeft in cashmanagement: “Organisaties hebben de behoefte hun geldstromen veiliger en efficiënter in te richten. Ze overzien vaak niet het volledige traject en hebben moeite hierin te prioriteren. Het managen van cash vraagt steeds vaker om maatwerk.”Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel