Nieuws

Lancering GPR Zorg voor nieuwbouw én bestaande bouw

Zorginstellingen en eigenaren van zorgvastgoed kunnen sinds kort gebruik maken van GPR Zorg om hun bouwplannen op duurzaamheid de maat te nemen. GPR Zorg, dat is GPR Gebouw, aangepast aan de speciale wooneisen van zorgvastgoed.

 

GPR Zorg is een duurzaamheidsinstrument voor eigenaren van zorgvastgoed in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrie. Naast zorginstellingen zijn dit vooral ook corporaties en gemeenten. Deze partijen kunnen met GPR Zorg de duurzaamheid van hun gebouwen in kaart brengen en kansen voor bijvoorbeeld energiebesparing signaleren. Daarnaast houd GPR Zorg rekening met de speciale wooneisen van zorgvastgoed.

 

 

Communicatie op gang brengen over duurzaam zorgvastgoed

GPR Zorg is een onderdeel van het welbekende GPR Gebouw. GPR Zorg heeft naast alle functies van GPR Gebouw, extra toegespitste invulvelden voor gebouwen van de gebruiksfunctie wonen met zorg. Zo kunnen in thema Gebruikskwaliteit bijvoorbeeld de breedte van deuren of hoogte van installaties in de badkamer ingevoerd worden. Met GPR Zorg kan communicatie over de kwaliteit van het zorgvastgoed ontstaan naar de raad van bestuur, management, project teams, cliënten en medewerkers. Ook is het mogelijk om beter te anticiperen op de klantvraag naar kwalitatief goede zorghuisvesting.

 

Per direct beschikbaar

GPR Zorg is voor nieuwbouw en bestaande bouw per direct beschikbaar binnen GPR Gebouw. Kijk voor meer informatie over een GPR Gebouw-licentie op gprgebouw.nl.

Deel dit artikel