Witteveen Bos opent nieuw kantoor in Singapore

woensdag 2 juli 2014
timer 2 min
Het nieuwe regiokantoor van ingenieurs- en adviesbureau Witteveen+Bos in Singapore is onlangs geopend door burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam. Tijdens een Nederlandse netwerkreceptie in het kader van de Singapore International Water Week (SIWW) is het kantoor, dat een spilfunctie in Zuidoost Azië zal vervullen, formeel van start gegaan. Witteveen+Bos is inmiddels veertig jaar actief in deze regio, die tot de meest dynamische van de wereld behoort.

 

Het hoge opleidingsniveau, de aanwezigheid van kennisinstituten en hoogwaardige bedrijven met wie Witteveen+Bos South-East Asia Pte. Ltd. kan samenwerken, maken Singapore tot een aantrekkelijke locatie. De ambitie van Witteveen+Bos is dat het kantoor in Singapore uitgroeit tot een sterk regiokantoor dat met enkele tientallen medewerkers de regio Zuidoost Azië bedient.

 

Multidisciplinaire opgaven op het gebied van onder andere hoogwater, verstedelijking en watervoorziening en -kwaliteit vragen om een integrale aanpak. In Singapore is, met een verwachte groei van 5,2 miljoen inwoners in 2014 naar 7 miljoen in 2030, een duidelijke behoefte aan ingenieursdiensten.

 

Met het kantoor in Singapore groeit het bureau verder uit tot een internationaal opererend ingenieursbureau, met kantoren in België, Indonesië, Kazachstan, Letland, Rusland en Vietnam. Naast het hoofdkantoor in Deventer zijn er in Nederland acht kantoren.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Witteveen Bos opent nieuw kantoor in Singapore

Met een druk op de knop openen Witteveen+Bos regiomanager Arno Kops en de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb het regiokantoor Witteveen+Bos South-East Asia Pte. Ltd.