Nieuws

Noteer in uw agenda: Nationale Parkeerdag 2014

Op dinsdag 17 juni 2014 organiseert Acquire Publishing de Nationale Parkeerdag 2014. Het ontmoetingspunt voor parkeerprofessionals én iedereen die vanuit verkeer, ruimte, vastgoed, bouw en economie te maken heeft met parkeergerelateerde vraagstukken.

Erna Jansen, hoofdredacteur PARKEER24, samen met de programmacommissie verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma, licht het centrale thema toe: “In een aantal inspirerende plenaire sessies en de interactieve middagsessies gaan we in op de belangrijkste parkeervraagstukken die spelen in centrumgebieden en woonwijken. Daar vinden op de korte én lange termijn ontwikkelingen plaats die het parkeervak sterk gaan beïnvloeden. Veranderende functies in centrumgebieden leiden tot een andere parkeervraag, technologische ontwikkelingen beïnvloeden het parkeergedrag, de opkomst van de (e-)fiets en e-auto hebben invloed op infrastructuur en tarieven, steeds meer stakeholders zijn betrokken bij parkeervraagstukken, maar hoe manage je dat, zijn de huidige uitgangspunten en normen toekomstbestendig. De ontwikkelingen komen nog sneller op ons af dan we ons vaak realiseren. En ze hebben nu al hun impact op parkeervraagstukken van vandaag. De belangrijkste zetten we op een rij en vertalen we samen met de deelnemers naar bruikbare informatie voor het dagelijks werk.”
Klik hier voor meer informatie en inschrijving: www.nationaleparkeerdag.nl 


Middagprogramma: Praktijkdag Brandveilige Parkeergarages

Nieman Raadgevende Ingenieurs organiseert op dezelfde locatie ’s middags haar Praktijkdag Brandveilige Parkeergarages. Ingenieurs, architecten, bouwers, brandweerlieden, installateurs en bouwkundig adviseurs bij gemeenten en adviesbureaus worden bijgepraat over de laatste stand der techniek door specialisten van Nieman én externe deskundigen. Tijdens de lunch, middagpauze en netwerkborrel is er volop gelegenheid voor beide groepen om kennis te maken.


Informatie

Dag:               Dinsdag 17 juni 2014
Tijden:            08.30 – 17.00
Locatie:          IJsseldeltacenter (PEC Zwolle stadion) – Zwolle
Tarief:            € 199,- (vroegboektarief tot 1 mei 2014, daarna € 245,-)
Contact:         Erna Jansen (erna@acquirepublishing, 038-4606384)
Organisatie:    Acquire Publishing bv
Website:         www.nationaleparkeerdag.nl 


Carpoolen naar Zwolle

Op de website Toogethr kunt u in contact komen met reizigers die op 17 juni  2014 van en naar Zwolle gaan. Als u zelf met de auto naar de Nationale Parkeerdag komt, kunt u medecongresgangers een passagiersplek aanbieden via 'Vind passagier'. Zelf nog geen vervoer? Klik dan op 'Zoek rit' om te zien wie u een lift kan aanbieden.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel