Triflex BV


`Specialist in vloeibare kunststoffen`
www.triflex.nl ZWOLLE , NEDERLAND

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingssystemen en markeringen. Al bijna 40 jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken voor parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken. In iedere gewenste kleur en met de uitstraling die u voor ogen heeft.

Duurzame investering
Triflex staat voor hoogwaardige kwaliteit. Onze producten hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 25 jaar. Gebouwen gaan aanzienlijk langer mee. Bovendien vragen de systemen minimaal onderhoud. Dat maakt Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering. Niet voor niets bieden wij onze klanten tien jaar verzekerde garantie als de producten worden aangebracht door een erkende applicateur.

Service en advies
Door de specifieke marktbenadering is Triflex in staat de nodige technische ondersteuning en advies te geven aan de verschillende betrokken partijen, zoals erkende applicateurs, architecten, studiebureau, aannemers etc. Deze aanpak maakt dat wij probleemgericht oplossingen bieden.

Bedrijfsfoto's

Artikelen

Contactgegevens

Boerendanserdijk 35
8024 AE
ZWOLLE, NEDERLAND
038-4602050

info@triflex.nl
www.triflex.nl