Triflex bv


`Specialist in vloeibare kunststoffen`
www.triflex.nl ZWOLLE , NEDERLAND

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor onder andere vloeren, afdichtingsystemen en markeringen. De producten zijn in iedere kleur verkrijgbaar en daarmee valt precies de uitstraling of beleving te creëren die u wenst. Al meer dan 40 jaar verlengt Triflex met de vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies.

Duurzame investering
Triflex staat voor hoogwaardige kwaliteit. Onze producten hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 25 jaar. Gebouwen gaan aanzienlijk langer mee. Bovendien vragen de systemen minimaal onderhoud. Dat maakt Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering. Niet voor niets bieden wij onze klanten tien jaar verzekerde garantie als de producten worden aangebracht door een erkende applicateur.

Service en advies
Door de specifieke marktbenadering is Triflex in staat de nodige technische ondersteuning en advies te geven aan de verschillende betrokken partijen, zoals erkende applicateurs, architecten en aannemers. Deze aanpak maakt dat wij probleemgericht oplossingen bieden.

Bedrijfsfoto's

Artikelen

Contactgegevens

Boerendanserdijk 35
8024 AE
ZWOLLE, NEDERLAND
038-4602050

info@triflex.nl
www.triflex.nl