Tjinco bv


`Straatmeubilair met een Missie`
www.tjinco.nl DEN HAAG , NEDERLAND

Meubilair met een missie
Tjinco bv staat voor het plezieriger en verkeersveiliger maken van de leefomgeving door het gedrag van mensen op een positieve manier te beïnvloeden. Wij zijn ervan overtuigd dat positieve prikkels in de omgeving leiden tot gewenst gedrag. Dit doen wij zowel in de openbare als semi openbare ruimten door samen met onze klanten, ontwerpers en architecten de omgeving in te richten met onderscheidend straatmeubilair. Ons meubilair zorgt voor een positieve sfeer en stimuleert sociale ontmoetingen en gedrag. Wij vertegenwoordigen een aantal vooraanstaande merken: Loop© van Outsider, Miramondo, Durbanis, LONC, Tulpi, Semab, Nola en Victor Stanley.

Leer in het Verkeer
Tiinco bv vergroot de verkeersveiligheid met unieke verkeersconcepten die gebaseerd zijn op de vrolijke illustraties van Dick Bruna. Onder de naam Leer in het Verkeer betrekken wij scholen, gemeenten, kinderen en ouders op een speelse en aansprekende manier bij het vergroten van de verkeersveiligheid. Het programma bestaat uit een combinatie van lesmateriaal voor in de klas, materiaal om thuis met de ouders te oefenen en attentieverhogend verkeersmateriaal om de schoolzone veilig mee in te richten.

Onderscheidend
Tjinco voert bewust een onderscheidend assortiment. Onze producten zijn robuust, duurzaam en puur qua vorm. Laagdrempelig comfort nodigt uit tot contact met elkaar en met de omgeving. Leer in het Verkeer onderscheidt zich door de vrolijke en herkenbare Dick Bruna-tekeningen. Ze fleuren het straatbeeld op en stimuleren mensen bijna onbewust om het eigen gedrag in het verkeer te veranderen.

Duurzaam
Tjinco heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Al onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, multi-inzetbaar en gemaakt van de beste, duurzame materialen.

Bedrijfsfoto's

Artikelen