Interparking Nederland B.V.


`Beheer | Exploitatie | Ontwikkeling`
www.interparking.nl Rotterdam , Nederland

De Interparking Group, onder andere onderdeel van AG Insurance, AG Real Estate en Canadian Pension Plan Investment Board (CPPIB), exploiteert in 9 Europese landen meer dan 750 klantvriendelijke parkeervoorzieningen en ruim 350.000 parkeerplaatsen. Interparking behoort tot de top 3 van Europese parkeerexploitanten.

In Nederland exploiteert Interparking 123 parkeervoorzieningen met in totaal meer dan 45.000 parkeerplaatsen. Interparking streeft naar kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen. De in totaal 161 European Standard Parking Awards (ESPA) en 2 EPA 2015 awards in de categorieën beste nieuwe (Markthal, Rotterdam) en gerenoveerde (Stachus, München) parkeergarage zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Wij exploiteren parkeerfaciliteiten in stedelijke centra, in en nabij winkelcentra, zorglocaties en kantoorlocaties. Daarnaast exploiteren wij parkeervoorzieningen van zorginstellingen. Mede door continu te investeren in milieuvriendelijke parkeeroplossingen is de Interparking Group een 100% CO2-neutraal gecertificeerde organisatie. Meer informatie staat op: www.interparking.nl.


Bedrijfsfoto's

Artikelen