Bedrijfsnieuws

Vialis introduceert nieuw verkeersmanagementplatform Verkeer.nu

Vialis heeft tijdens haar gebruikersdag op 10 november het verkeersplatform ‘Verkeer.nu’ geïntroduceerd. Met een extra klantendag op 18 november zijn vertegenwoordigers van gemeenten en provincies - die werken met de bestaande centrale systemen van Vialis - volledig geïnformeerd over het nieuwe platform. Op de vakbeurs ‘Dag van Verkeer & Mobiliteit’ op 26 november maakten de bezoekers interactief kennis met dit nieuwe platform en haar diverse toepassingen.

Verkeer.nu is een platform met een moderne look and feel en is optimaal afgestemd op de taak van diverse gebruikers. Vialis verwacht hiermee aan te sluiten op actuele ontwikkelingen en het toekomstig perspectief rondom beheercentrales en verkeersregelinstallaties enerzijds, en anderzijds op de verwachtingen van de gebruikers zelf.

 

Klantspecifiek domein

Alle verkeersmanagementtaken kunnen worden uitgevoerd op een klantspecifiek, eigen domein, met persoonlijke dashboards en gebruikerspecifieke instellingen. Toepassingen zijn onder andere beheersystemen voor verkeersregelinstallaties, parkeerverwijssystemen, scenariomanagement, verkeersinformatie en technisch beheer.

 

De komende periode worden de door Vialis geleverde centrale systemen gemigreerd naar Verkeer.nu. Klanten kijken uit naar de migratie naar Verkeer.nu en spreken hun waardering en vertrouwen uit in de ontwikkelingen. De expertise van opdrachtgevers in het dagelijks gebruik van de diensten en producten van Vialis wordt als belangrijke input gebruikt.

 

Het platform is vanzelfsprekend ook voor nieuwe klanten beschikbaar. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Vialis.Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel