Bedrijfsnieuws

Unique van eibe is ook echt uniek!

Het programma Unique van eibe is in meerdere opzichten uniek te noemen. Door de combinatie van verschillende elementen en speelwaarden kan met Unique een heel bijzondere speelstructuur worden gecreëerd.

Met de Unique kunt u met verschillende modules bijna onbeperkt uw creativiteit omzetten in een bijzondere speellocatie. Zijn natuurlijke karakter dankt Unique aan zijn milieuvriendelijke materialen en productieproces. Door het doordachte en fantasievolle ontwerp creëert Unique enthousiasme tot in de kleinste details.


De constructie is zeer robuust door gebruik te maken van op stalen paalvoet gemonteerde Lariks palen en borstweringen variërend van Robinia, HPL, Lariks en Makrolon. 
Het bijzondere aan de Unique serie is misschien wel dat u de mogelijkheid heeft om in iedere borstwering of op ieder platform een extra speelwaarde toe te voegen. Hierdoor wordt het niet een race tot bovenaan om snel de spectaculaire glijbaan te bereiken, maar is er in het toestel ook van alles te beleven. Hiermee krijgt ieder toestel een unieke uitstraling en speelwaarde.


Bij speeltuin Philipsdorp te Eindhoven hebben we onlangs een mooie Unique toren geplaatst met een glijbaan van ca. 8 meter hoog! 
De Unique lijn leent zich uitstekend voor gebruik in de openbare ruimte door zijn zeer robuuste constructie en gebruikte materialen.Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel