Bedrijfsnieuws

Green Expo, dé vakbeurs voor tuin, park en retail

Op 21, 22 en 23 september organiseert Flanders expo Gent: Green Expo, de vakbeurs waar de groenprofessional drie dagen lang alles vindt wat nodig is om van tuinen en publieke groenzones een geslaagd en sfeervol geheel te maken.

Green Expo is een platform waar meer dan 240 exposanten hun bestaande en potentiële klanten alle nodige uitleg geven over hun producten en diensten. Daarnaast biedt de beurs een interessant programma aan activiteiten voor elke doelgroep.

 

Kortom, bent u op zoek naar de nieuwste trends in tuinontwerp, innovaties, de nieuwste producten en systemen voor de aanleg en onderhoud van groene zones of netwerken met leveranciers?

Kom dan zeker eens langs!

 

Binnen- én buitenexpo

Traditioneel is de tentoonstellingsruimte opgesplitst in twee grote zones. Op de buitenexpo vinden we leveranciers van speeltuigen en sportaccommodaties, aanbieders van stads- en parkuitrusting en vanzelfsprekend een breed aanbod aan machines, materieel en gereedschap voor de aanleg en het onderhoud van tuinen en groene zones.

De binnenexpo brengt een grote keuze boomkwekerijen met een breed pallet aan levend groen, materiaal voor aanleg en onderhoud van groene zones, bestrating en betegeling, onderhouds- en beschermingsproducten en verschillende diensten zoals internet, software, winkel- en magazijnuitrusting,... .

 

Zowel de binnen- en buitenzone van Green Expo is volboekt. Na de buitenzone komt de bezoeker in een mooie aangelegde ‘Laze Garden’ vooraleer hij de binnenruimte van de beurs kan betreden. In deze ‘Laze Garden’ zal de bezoeker kunnen genieten van een gratis biertje en gratis koffie in samenwerking met Vascobelo en Pater Lieven.

 

Boeiende randactiviteiten

Het themaproduct van deze editie is: bestratings- en verhardingsmaterialen. In het kader daarvan werd een wedstrijd georganiseerd: de STONEdesign Award. Tuinaannemers/tuinarchitecten konden in samenwerking met een producent van verhardingsmaterialen een innovatief project met bestratingsmaterialen indienen. 29 projecten werden verhouden en beoordeeld door een professionele vakjury.


Het publiek kan eveneens zijn stem uitbrengen voor hun favoriete project op Facebook en dit tot en met 17/09. Hun stem telt voor 25% mee in de eindbeoordeling van alle projecten. Op maandag 22/09 zal tijdens Green Expo de STONEdesign award uitgereikt worden in samenwerking met Rekad, die mediasponsor is van dit project.

 

Daarnaast zal Green Expo uitpakken met enkele bijzondere trekpleisters zoals de Experience Shop, een voorstelling van het ideale tuincentrum, georganiseerd in samenwerking met het vakblad TUINZAKEN. De Experience Shop zal rechtstreeks aan de Green Boulevard liggen, de hoofdroute door de beurs.


Meer info + gratis online registratie: www.green-expo.be. Open van 9u30 tem 18u, nocturne maandag tot 20u!Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel