Bedrijfsnieuws

Fagerhult Groep neemt LED Linear over

Om de positie van de Fagerhult Groep in de professionele verlichtingsmarkt te versterken heeft Fagerhult 100% van de aandelen van LED Linear GmbH (Duitsland) overgenomen. Zij vult hiermee haar product portfolio aan op strategisch niveau.

LED Linear GmbH produceert lineaire ledverlichting, ledmodules en andere armatuur onderdelen en is voornamelijk actief in de in- en outdoor markt. Typische toepassingsgebieden zijn kantoren, winkels, horeca en high-end woongebouwen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren met succes een wereldwijde aanwezigheid gerealiseerd in Europa maar ook in Noord-Amerika en Azië.


"LED Linear GmbH heeft een uitstekende track record op het gebied van innovatie en levert een scala aan toonaangevende lineaire architecturale verlichtingsoplossingen. Met deze aankoop zien wij vele mogelijke synergiën in de verkoop van hun producten via onze distributiekanalen, daarmee gebruik makend van hun sterke ledcompetentie. Ik ben erg blij dat Dr Michael Kramer en de heer Carsten Schaffarz als Managing Directors aan zullen blijven om dit sterke platform samen verder uit te bouwen", aldus Johan Hjertonsson CEO Fagerhult Groep.Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel