Bedrijfsnieuws

Hoe nieuwe mobiliteit eruit kan zien

De wereld van mobiliteit is volop in beweging: technologie heeft een steeds grotere invloed op onze samenleving. De grotere rekenkracht van computers en steeds sneller mobiel internet zorgen ervoor dat ‘alles’ met elkaar verbonden is. Dat heeft ook invloed op hoe we ons verplaatsen.

Nieuwe vervoerswijzen, nieuwe vervoersdiensten en andere manieren om het verkeer aan te sturen worden ontwikkeld. Het gedrag van mensen verandert ook. Wat betekent dit voor de bereikbaarheid van onze steden en dorpen?


De term smart mobility wordt op veel manieren gebruikt. De nadruk ligt vaak op alle technologische ontwikkelingen die van invloed zijn op hoe we ons verplaatsen. Maar het wordt pas echt boeiend als we de koppeling maken met ons gedrag en de doelen die we als samenleving nastreven. Dát noemen wij bij Goudappel Coffeng en DAT.Mobility nieuwe mobiliteit.


Ons doel is om overheden, bedrijven en experts in de wereld van mobiliteit te helpen om na te denken over hoe nieuwe mobiliteit er uit kan zien en wat dat specifiek kan betekenen voor uw gebied en uw opgaven. We zien dit als een gezamenlijke opgave. De veranderingen gaan zo snel dat het belangrijk is om met elkaar het gesprek aan te gaan, te experimenteren en te analyseren.Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel