Bedrijfsnieuws

Parkmobile brengt Parkeer App naar België

Het Nederlandse Parkmobile, aanbieder van achteraf betaald parkeren via de mobiele telefoon, breidt vanaf 2 april haar dienstverlening uit naar 16 Belgische steden waaronder Antwerpen en de populaire badplaatsen Blankenberge, Knokke-Heist en Nieuwpoort. Parkmobile biedt hiermee ook aan de Belgische automobilist betaalgemak bij het parkeren.

Ook Belgische automobilisten kunnen vanaf 2 april een parkeeractie starten en stoppen via de mobiele telefoon middels sms of de Parkmobile App. Het bedrijf rekent de parkeerkosten maandelijks achteraf af via een online opgeslagen betaalmethode.

Doordat gebruikers bij vertrek de parkeertijd stoppen is van te voren de parkeerduur inschatten niet meer noodzakelijk. Zo betaalt de parkeerder dus alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd en nooit meer teveel. Ongemak bij de parkeermeter met bankpasjes en muntgeld is verleden tijd en parkeerboetes worden voorkomen. In het centrum van Amsterdam gaat momenteel al 1 op de 2 betalingen via de mobiele telefoon.


“In België gaat betalen via parkeren vaak nog met muntgeld. We zien dan ook een enorm potentieel voor de Parkmobile Parkeer App” aldus Marius Koerselman, Directeur Parkmobile Group. “Naast kansen in België zien we ook een sterke toename in vraag naar onze oplossing in landen zowel binnen als buiten Europa.”Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel