Bedrijfsnieuws

Flexibele innovatieve SportContrainer krijgt wijk in beweging

Mensen willen steeds meer bewegen in hun eigen leefomgeving. Op zelf gekozen tijden en afgestemd op de eigen sportbehoefte. Het nieuwe innovatieve concept SportContrainer speelt in op deze trend. Op woensdag 28 september op de Dag van de Openbare Ruimte lanceert Nijha de SportContrainer. Een flexibele beweegoplossing voor de wijk.

SportContrainer: Go Challenge Your City

Het is steeds beter mogelijk om te sporten en bewegen dichtbij je eigen huis. Dit kan door de opkomst van sport- en beweegactiviteiten in de openbare ruimte. En ook de openbare ruimte zelf wordt steeds beweegvriendelijker ingericht. En niet alleen meer voor kinderen, maar voor jong en oud. Flexibiliteit en mobiliteit zijn dan heel belangrijk. Als sportaanbieder moet je op ieder moment kunnen inspelen op wisselende locaties en verandering van sportbehoefte. De gloednieuwe innovatie SportContrainer van Nijha sluit naadloos aan bij deze trends. Tijdens DOR 2016 kunnen gemeenteambtenaren, beleidsadviseurs, architecten en anderen voor het eerst live kennis maken met de innovatieve SportContrainer.


Mobiel

Er is steeds meer behoefte aan bewegen in je eigen leefomgeving. Het concept SportContrainer is eenvoudig verplaatsbaar en is dus altijd daar waar jong en oud willen bewegen. Binnen een wijk maar ook binnen een dorp, stad of zelfs regio. De SportContrainer kan ingeklapt worden en heeft een handige bergruimte. Ook de ruimte om de SportContrainer kan geïntegreerd worden in de oefeningen. Zo heb je alles bij de hand. Nijha kan zelfs het logistiek van de SportContrainer verzorgen in de gemeente.


Flexibel

Met de SportContrainer kun je eindeloos veel sportactiviteiten doen. Wat te denken van bootcamp? Of crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival. De SportContrainer is helemaal af te stemmen op de wensen van de sporters en de gemeente. Het is zelfs mogelijk je eigen SportContrainer samen te stellen.
Het concept is zo ontwikkeld dat je er zowel onder begeleiding als zonder begeleiding op kan bewegen. En wil je toch een beetje hulp? Dan is de handige app op maat een geweldig hulpmiddel bij je oefeningen. Go Challenge your Sport!


Jong en oud

Een mobiel sportconcept geschikt voor alle leeftijden? Ook dat is de SportContrainer. Volwassenen kunnen survival-activiteiten doen of lekker bootcampen in hun eigen wijk. Maar ook kinderen beleven eindeloos veel speelplezier met de SportContrainer. En zelfs voor senioren zitten er met enkele eenvoudige aanpassingen oefeningen op maat in verwerkt. Dus voor de hele wijk geldt: Go challenge yourself!


Meer weten?

Wil je meer te weten komen over deze innovatieve SportContrainer? Nijha introduceert de Sportcont(r)ainer op de Dag van de Openbare Ruimte op stand 3.3.65. Of neem contact op met ontwikkelaar Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl . Voor meer informatie en een video kijk op www.nijha.nl/sportcontrainer of http://www.sportcontrainer.nl/Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel