Bedrijfsnieuws

Faay Vianen B.V. wint Business Succes Award 2015

Faay Vianen B.V. uit Vianen is uitgeroepen tot branchewinnaar van de “Nationale Business Succes Award 2015” in de sector “Ruw & Afbouw”! Hiermee dingt het bedrijf mee naar de Nationale Business Succes Award van 2015 die eind dit jaar in het televisieprogramma De Succesfactor wordt uitgereikt.

 

Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Binnen de branche Ruw & Afbouw waren vijf bedrijven genomineerd en Faay is uitgeroepen tot branchewinnaar in deze branche.

 

De grootste ondernemersprijs van Nederland

De National Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Als branchewinnaar doet Faay automatisch mee aan de volgende ronde. Na een landelijke stemming volgt de finale waarin wordt bepaald wie zich "Winnaar Succes Award 2015" mag noemen.

 

Business Succes Award 

Naast de overall titel dingt Faay ook mee naar de Business Succes Award voor de Meest innovatieve onderneming én Beste werkgever. Tevens is Faay genomineerd voor de sector award voor Beste in High Tech én Beste in Bouw.

Deel dit artikel