Bedrijfsnieuws

Urban decorators richten uw buitenruimte in!

Abribo is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en plaatsing van fietsenstallingen, overkappingen (speelplaatsoverkappingen, wachthuisjes, rookruimtes, bergingen), als ook de verkoop en plaatsing van een breed assortiment straatmeubilair.

Als u op zoek bent naar een elegante, esthetische en robuuste doch budgetvriendelijke fietsstalling, dan stellen we u graag onze RONDA-fietsstalling voor. 


De RONDA-fietsstalling kan dankzij zijn open structuur en organische vorm in gelijk welke omgeving geïntegreerd worden. De fietsstalling is uitgevoerd met het unieke Radiusglas, koud buigbaar glas van 4mmDit glas blijft 100 procent doorzichtig, verkleurt niet, vraagt geen extra onderhoud en is een veel duurzamer alternatief voor acrylaat of polycarbonaat platen. De spanten zijn vervaardigd uit stevige ronde metalen kokerprofielen en zijn onderaan verstevigd met een dwarsliggende koker. Onderaan en bovenaan worden de spanten verbonden met rechthoekige kokerprofielen, waartussen rechthoekige tussenbogen worden geplaatst. De constructie wordt thermisch verzinkt volgens EN ISO 1471-1 en indien gewenst nadien via poedercoating gekleurd. 


De fietsstalling is beschikbaar in modules van L.3000 mm of L.4000 mm en met een breedte van 2500 mm met onbeperkte aanbouw mogelijkheden in de lengte richting. De RONDA fietsstalling kan ook als dubbelzijdige opstelling met een dak verbinding worden uitgevoerd (breedte 6000mm) en kan tevens afgewerkt worden met zijwanden uitgevoerd in HPL (High Pressure Laminate 


Naast onze kwaliteits- en designvolle standaardoplossingen kunt u bij Abribo ook terecht voor maat- en projectwerk. Meer weten? Neem alvast een kijkje op onze website www.abribo.com of neem contact met ons op info@abribo.com.


Abribo is op 1 februari aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte in Brussel, stand 5.22. Dit artikel komt uit ReScape

Deel dit artikel