Bedrijfsnieuws

Duurzame, geluidsabsorberende verkeersdrempels

Intercodam Infra, bekend als leverancier van prefab drempels als de Gumatec en Gumacon, heeft tijdens de Intertraffic 2016 twee nieuwe drempeltypen geïntroduceerd: de Easy Stop en de Easy Slow. De Easy Stop, met een hoogte van 75 millimeter, kunt u eenvoudig toepassen in overdekte parkeergarages en openbare parkeerplaatsen waar maximaal 2,5 tot 5 kilometer per uur (stapvoets) mag worden gereden. De Easy Slow is een prefab drempel met een hoogte van 55 millimeter, geschikt voor snelheden van maximaal 5 tot 10 kilometer per uur.

Absorbeert geluid en trillingen

De Easy Stop en Easy Slow zijn vervaardigd uit gerecycled rubber met een toplaag van gevulkaniseerd Virgin rubber, zodat u een zeer lange levensduur van uw project kunt garanderen. Tegelijkertijd bevatten ze een zachtheid die slijtage tegengaat en bescherming biedt tegen inzakken in de asfaltondergrond. Dankzij deze zachtheid zijn de drempels bovendien zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor gebruikers als de omgeving. Zo veroorzaken ze minder trillingen, waardoor auto’s minder worden belast en zorgen ze voor absorptie van straatgeluid.

 

Kleurvaste toplaag

Met de Easy Stop en de Easy Slow behoudt uw project een blijvende, kwalitatieve uitstraling, zelfs na sterke slijtage. De toplaag (> 1centimeter) is namelijk uitgevoerd in door-en-door gekleurd, gevulkaniseerd rubber, waardoor deze UV-bestendig en kleurvast is. Dankzij de toepassing van 3M reflecterend tape zijn de drempels ook in het donker goed zichtbaar. Bovendien zijn de Easy Slow en Easy Stop leverbaar in diverse kleuren en afmetingen, zodat voor elk project een passende oplossing mogelijk is. Alle drempels in het assortiment van Intercodam Infra voldoen uiteraard aan de nieuwe REACH-eisen van 2016 en zijn volkomen milieuvriendelijk.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel