Bedrijfsnieuws

Bouwbedrijven Jongen en Uw Huismeester gaan samenwerken

VolkerWessels onderneming Bouwbedrijven Jongen zet een opmerkelijke stap met een strategisch partnership voor onderhoud en beheer gerelateerde dienstverlening. De samenwerking met Uw Huismeester heeft als doel om met een vernieuwende aanpak in dit marktsegment de waardepropositie van Bouwbedrijven Jongen te versterken.

Meedenken 2.0

Uw Huismeester is als relatief nieuwe speler in de markt de afgelopen jaren stevig gegroeid met een focus op onderhoudsdiensten voor de particuliere klant en zakelijke vastgoedeigenaren. Het denken en doen van de organisatie is verankerd rondom meedenken 2.0: een aanpak van onderhoud die de bewoner écht centraal stelt. Werkzaamheden worden netjes en correct uitgevoerd, medewerkers zijn beleefd en ruimen achter zich op. En belangrijk: afspraak is afspraak. De bewoner heeft zelf de controle over hoe en wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd, ook wanneer dit beter uitkomt in de avonduren. Het proces van klachtverwerking, inplannen van afspraken en financiële afhandeling is volledig geautomatiseerd waardoor de integrale kosten van onderhoud aanzienlijk lager zijn. De combinatie van een grote, financieel gezonde organisatie en het lokale ondernemerschap van Bouwbedrijven Jongen zijn het ideale verlengstuk van deze filosofie.
 

Structureel slimmer en beter

Deze samenwerking past binnen de strategie van Bouwbedrijven Jongen, dat de komende jaren inzet om haar marktaandeel in onderhoud en vastgoedbeheer te vergroten. Frank Zuthof, directeur Bouwbedrijven Jongen: "Het is noodzakelijk om invulling te geven aan de veranderende marktvraag, waarbij onze propositie steeds integraler wordt. Waar wij al gewoon zijn om te ontwikkelen en realiseren, willen wij ook steeds meer ons verdienmodel afstemmen met de total cost of ownership van een gebouw door ook het onderhoud en beheer te organiseren. Zo schuiven wij dichter naar de doelstellingen van onze klant en leveren wij meer klantwaarde. Daarvoor investeren wij momenteel in onze organisatie en zien wij in Uw Huismeester de ideale partner om onderhoud en vastgoedbeheer structureel slimmer en beter te gaan doen."

Deel dit artikel