Bedrijfsnieuws

Faay Prefab Units, totale ontzorging in élke situatie

Badkamers, toiletten en keukens bepalen in hoge mate de uitstraling van zorginstellingen, hotels, bedrijfspanden, scholen en woningen. Een prefab unit van Faay geeft een uitstraling die niet van traditionele bouw is te onderscheiden.

Met de prefab units biedt Faay veel voordelen in snelheid. Tel daar de dalende faalkosten en de volledige keuzevrijheid in het ontwerp bij op, dan weet je zeker dat prefab de juiste keuze is.

Prefab biedt enorme voordelen

Faay Prefab Products B.V. maakt geavanceerde prefab-units (badkamers, toiletten, keukens en shops) voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. De units worden seriematig gebouwd in Faay’s eigen fabriek, volgens de specificaties van de klant en onder volledige controle, wat resulteert in topkwaliteit, tijdwinst en kostenbesparing. Faay bouwt de unit waarbij rekening wordt gehouden met mogelijkheden voor veranderingen aan de gebouwen in de toekomst.


De klant staat centraal

Zo heeft het bedrijf onlangs een woning aan laten passen in verband met de mindervaliditeit van de bewoner. In de vergrote woonkamer is een demontabele slaap- en badkamer gerealiseerd. De demontabele badkamer is voorzien van Fibo Trespo wandpanelen met tegel-look, een verlaagd plafond en een aangepaste toilet. Het douchegedeelte is voorzien van een zitting en hulpbeugels.


De prefab units hebben dezelfde uitstraling als traditionele bouw. Ze worden als één geheel in de (ruw)bouw geplaatst. In de vloeren en wanden is alle techniek onzichtbaar verwerkt. Dankzij het ‘plug and play’-principe is elke unit direct gebruiksklaar.Prefab maatwerk

Eén aanspreekpunt, geen faalkosten, tijdverlies en ergernis door de slechte communicatie van diverse partijen die betrokken zijn bij de inrichting, installatie en afwerking. Conceptueel (prefab) bouwen is een onomkeerbare trend. Bouwen in de geest van LEGOlisering: prefab, plug-and-play. Bewoners die zelf hun plattegrond bepalen, hun eigen keuze hebben wat betreft keuken en/of badkamerdesign. Geheel volgens klantspecifieke eisen, want elke prefab unit is maatwerk.


Voor meer informatie:
www.faayprefabproducts.nl.

Deel dit artikel