Bedrijfsnieuws

LTC breidt uit naar oosterburen

Mooi nieuws: in januari 2018 is Stadt Bergisch Gladbach als eerste Duitse gemeente officieel gestart met de oplossing van LTC Meldingen & Vergunningen. Het gaat hierbij niet alleen om vergunningen van nuts- of bouwbedrijven, maar ook om aanvragen van particulieren. De oplossing is speciaal voor de Duitse markt aangepast.

De afgelopen jaren is het aantal vergunningsaanvragen in de Duitse gemeente ontzettend snel gegroeid. Denk daarbij aan tijdelijke blokkades van containers, het plaatsen van een hijskraan of stijger, parkeerverboden, terrasvergunningen, evenementen en graafwerkzaamheden.


Ondanks de extra mankracht, kon de gemeente in Stadt Bergisch Gladbach een snelle afhandeling van al deze aanvragen niet meer garanderen en bleef er weinig tot geen tijd meer over voor de verplichte controles in de buitendienst.


Voor Stadt Bergisch Gladbach was het belangrijk dat de applicatie niet alleen voordelen voor de interne afhandeling zou brengen, maar ook tijd zou besparen voor de aanvragende partij. Daarnaast moest de oplossing de hoeveelheid werk voor de aanvragende partij verminderen. De applicatie van LTC biedt die mogelijkheid en is dus dé oplossing voor dit probleem.

 

Alle medewerkers zijn getraind en onlangs zijn onze oosterburen officieel van start gegaan met ‘LTC Meldungen & Genehmigungen’.


Meer weten? Lees hier het interview met Sebastiaan Höller, Baustellenmanager Stadt Bergisch Gladbach.

OPTIMAALPROCESMANAGEMENTBIJHETAANVRAGENVANVERGUNNINGENINDEOPENBARERUIMTE.pdf Case Stadt Bergisch Gladbach
beschikbaar voor iedereen
DownloadDit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel