Bedrijfsnieuws

Vital Talks: debat over de toekomst van de Vitale Stad

Vialis draagt met haar verkeersoplossingen bij aan de realisatie van de ‘Vitale Stad’ en Smart City. De ideeën, kennis en meningen van de wereld om hen heen zijn echter van bijzonder belang. Wat leeft er in en buiten de markt, wat is de richting waarin verschillende partijen denken en hoe bereiken we de gestelde doelen?

Rondetafelgesprekken

Om hier antwoord op te geven organiseert Vialis tijdens de Intertraffic een tiental rondetafelgesprekken waarin prominenten uit de wereld van verkeer en vervoer, de politiek, brancheverenigingen en de markt hun mening kunnen geven over verschillende aansprekende onderwerpen.

Denk aan:

- ‘Slim Parkeren’: is dat binnenkort het krachtigste gereedschap van de verkeersmanager?
- Beter Benutten, van wegkant naar in-car-systemen: verdwijnen de vertrouwde systemen langs de weg?
- Gebied overstijgend samenwerken: behoren verkeersproblemen straks tot het verleden wanneer we als supergemeenten of stadsgewesten samenwerken?
- Gedragsverandering en -beïnvloeding: heeft het nut blijvend geld te steken in het belonen van spitsmijders of zullen reispatronen vanzelf een verschuiving laten zien?
- Benutten en Big data: Big Data is niet alleen van nu, maar gaan wij nu al tijd en geld investeren in data-analyse en het nuttig gebruikmaken van deze data?
- Rol overheid/markt (organisatorisch): levert het uitbesteden van infrastructuur en verkeersmanagement besparingen op met blijvende kwaliteit voor de reiziger?

Geinteresseerd? Meld je dan aan via www.vialis.nl/vitale-stad en kom als VIP naar stand 11.101 op de Intertraffic Amsterdam. Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel