Bedrijfsnieuws

Efficiënter vergunningen en meldingen afhandelen

Andes, ontwikkelaar van geografische software, heeft de nieuwe applicatie LTC Meldingen & Vergunningen ontwikkeld. Hiermee staat de gemeente direct in contact met netbeheerders om de processen rond de afhandeling van meldingen en vergunningen efficiënter en overzichtelijker in te richten.

Standaardisatie

Werken met de applicatie betekent onder meer een efficiencyslag door standaardisatie in het procesmanagement van meldingen en vergunningen, een verbetering van de samenwerking tussen nutsbedrijven en gemeente en meer grip en controle op aanvraag, uitvoering en administratieve afhandeling. Maar ook betere ondersteuning en vereenvoudiging van handhaving, een visueel totaaloverzicht in de planning van werkzaamheden op het wegennet en meer inkomsten uit degeneratiekosten en leges.

Intertraffic

LTC Meldingen & Vergunningen is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke applicatie die Andes demonstreert op de Intertraffic. Daarnaast presenteert Andes de laatste ontwikkelingen bij LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen, de Developer Services, en de nieuwe Multimodale Reisplanner. U bent welkom op de Andes stand op standnummer 09.102. Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel