Bedrijfsnieuws

Optimaal beheer van de leefomgeving begint met Impact Online

Om de kosten en kwaliteit van het beheer van de openbare ruimte in balans te brengen, is inzicht nodig. Cyber ontwikkelde hiervoor Impact Online©, een calculatie- en scenariomodel voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Impact Online© stelt u in staat om per kwaliteitsniveau (gebaseerd op CROW, A+ t/m D) snel en eenvoudig inzicht te krijgen in zowel de financiële middelen, arbeidsbehoefte als indirecte kosten. Daarnaast maakt het model het mogelijk om met bestuur en bewoners te communiceren over de kosten en kwaliteit van de openbare ruimte.


De gegevens in het online programma staan centraal opgeslagen en kunnen door meerdere gebruikers worden geraadpleegd of bewerkt. Met de door u gekozen slimme selectie- en rapportage-instellingen, is de applicatie geschikt voor communicatie met zowel het bestuur (op hoofdlijnen) als de werkvloer (details).


Impact Online© ontzorgt. We combineren het beste van twee werelden: landelijke normen en kengetallen van Cyber Adviseurs worden gecombineerd met lokale gegevens en specificaties van uw organisatie.


Wilt u meer informatie? www.cyber-adviseurs.nl

 Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel