Bedrijfsnieuws

Griven: paint with light

Verlichtingsfabrikant De Nordeon groep heeft het Italiaanse bedrijf Griven overgenomen. Griven is gespecialiseerd in architecturale verlichtingsoplossingen en zal zelfstandig onder dezelfde naam en hetzelfde management team blijven opereren. Industrielicht B.V. zal Griven vertegenwoordigen in Nederland, naast het al bestaande merken Hess Licht + Form en Vulkan Leuchten.

GRIVEN

Als een van de meest dynamische en succesvolle fabrikanten in de architecturale verlichtingsmarkt, is Griven S.r.l. “World Lighting Challenge” uit Italië steeds in meer landen actief. Griven heeft een internationale ambitie, die nu ook in Nederland verder uitgedragen wordt.


Bij Griven werken ze hard aan het opbouwen en onderhouden van een reputatie als “Italian Manufacturer of Choice” om ervoor te zorgen dat hun expertise en know-how vertaald wordt in de meest efficiënte, duurzame en betrouwbare architecturale verlichtingsoplossingen.


Door hun inspirerende engineering, verkoopkracht, breedte van hun productportfolio en de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen voor speciale lichtontwerpen te maken, is hun visie gedreven door de ambitie om duurzame, professionele en wederzijds winstgevende samenwerkingen op te bouwen.
 

Productoverzicht

Waar de meesten ophouden gaat GRIVEN verder. Het productenpalet wordt toegepast voor gebouwen, grote objecten, openbare ruimtes, waterpartijen en/of natuurhistorische plekken.
 

Kenmerken van GRIVEN producten

GRIVEN onderscheidt zich van de overige leveranciers voor architectonische outdoor lighting.Een uitgebreid overzicht van de voordelen van GRIVEN vindt u in bijgesloten document:

Voordelen-Griven.pdf
beschikbaar voor iedereen
DownloadDit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel