Bedrijfsnieuws

Schmit Parkeersystemen B.V. nieuwe dochteronderneming van Scheidt & Bachmann GmbH

Met gepaste trots kondigt Scheidt & Bachmann aan dat Schmit Parkeersystemen -gevestigd in Zoetermeer- met terugwerkende kracht sinds 1 januari 2015 als 100% dochteronderneming onderdeel is van de Scheidt & Bachmann familie. De directies van beide organisaties zetten deze weloverwogen en toekomstgerichte stap gebaseerd op een lang en succesvol partnership.

De nieuwe dochteronderneming opereert als onafhankelijke organisatie onder de naam Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V.. Zij blijft haar bekende On en Off Street producten, andere hoogwaardige producten en services op het gebied van parkeer- en toegangssystemen aanbieden. Het deskundige team zet haar activiteiten in Nederland voort.


Samenwerken met het oog op de toekomst

Pieter Bakker, directeur van Schmit Parkeersystemen, blikt vooruit: “Ons team werkt al jarenlang hecht samen met Scheidt & Bachmann. En met succes! Als dochteronderneming maken wij dankbaar gebruik van het voordeel dat Scheidt & Bachmann als fabrikant en systeemintegrator biedt. Wij hebben direct toegang tot zowel research & development als produktie.”


Martin Kammler, Managing Director van Scheidt & Bachmann: “Wij zijn verheugd het team van Schmit Parkeersystemen in onze internationale Scheidt & Bachmann familie te verwelkomen. Deze uitbreiding is mede een betere ingang tot de sterk vernieuwende en technologische vooraanstaande Nederlandse markt. Zo bieden wij onze wereldwijd opererende cliënten nog betere oplossingen. Wij profiteren van de flexibiliteit en de sterk vernieuwende denkwijze van het team van Schmit Parkeersystemen en vertouwen op de succesvolle organisatie en haar management team.”


De nieuwe subsidiary blijft de On Street parking producten en diensten van Cale Access AB -gevestigd in Zweden- leveren en ondersteunen. “Onze voorspoedige samenwerking met Schmit Parkeersystemen en Scheidt & Bachmann biedt in deze nieuwe samenstelling kansen voor Cale Access”, aldus Anton Kaya, Managing Director van Cale Access AB in Zweden.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel