Bedrijfsnieuws

APCOA PARKING versterkt directieteam

APCOA PARKING Nederland heeft de afgelopen maanden maar liefst 25 locaties aan de bestaande portefeuille toegevoegd en wil het marktaandeel in Nederland flink uitbreiden. Om onder andere deze ambitieuze groeidoelstelling te bereiken, is het managementteam uitgebreid met Carlo Barten als Managing Director en Ralph Boessen als Director Operations.

Carlo Barten heeft in het verleden diverse directiefuncties bekleed in de parkeer- en retailwereld en beschikt over een diepgaande kennis en ervaring en een breed netwerk. Ralph Boessen is reeds tientallen jaren actief in de parkeerwereld en heeft diverse managementposities bekleed bij grote bedrijven in de parkeerbranche, zoals QPARK en ParkKing.

 

APCOA PARKING Nederland maakt deel uit van de APCOA PARKING GROUP, die 1,4 miljoen parkeerplaatsen beheert in dertien Europese landen en marktleider is in Europa. In Nederland beheert de firma ruim 50 parkeergarages en volgt een duidelijke groeistrategie met een klantgerichte focus. "Wij investeren in onze eigen organisatie en projecten om in de toekomst nieuwe producten te kunnen aanbieden en onze service verder te verbeteren", verklaart Carlo Barten. "Hierdoor kunnen wij nieuwe en bestaande klanten overtuigen om grotere delen van hun parkeerbeheer aan ons uit te besteden."

Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group is Europees marktleider in parkeermanagement. Het bedrijf heeft ruim 45 jaar ervaring en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreide klantenportefeuille. Meer dan 30 luchthavens hebben APCOA inmiddels het beheer van hun parkeerfaciliteiten toevertrouwd. 

 

De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9.000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf heeft 4.600 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel