Bedrijfsnieuws

Wolf CHC warmtepomp is ideaal voor kleine ruimte

De warmtepomp is niet meer weg te denken in de woningbouw. Duurzaam wonen is een hot item en ook bij renovatie tonen steeds meer mensen interesse in de warmtepomp, als vervanging voor de cv-ketel. WOLF introduceert daarom de complete warmtepompcentra CHC. Door het modulaire ontwerp wordt voor iedere situatie een oplossing geboden en kan de complete binnen-unit worden opgesteld op een oppervlakte van minder dan 0,6 m2.

Er zijn verschillende varianten mogelijk. De basis is altijd de WOLF Split lucht/water warmtepomp BWL-1S, te selecteren in vijf verschillende capaciteiten.
WOLF CHC Split/200 is als warmtepompcentrum bijzonder geschikt voor eengezinswoningen. De geïntegreerde warmwatertank van 180 liter past perfect voor een gezin van vier personen. Voor het verhoogde watercomfort of voor grotere huishoudens biedt WOLF de CHC Split/300. In plaats van het 180-liter-model is hier een 280 liter warmwatertank geïntegreerd.


Met het CWL-T-300 woonhuisventilatiesysteem van WOLF kan het uitgebreide warmtepompcentrum worden aangevuld tot een complete woonhuistechniekcentrale, nog steeds met minimale ruimtevereisten.


De montage van het complete pakket is bijzonder snel en eenvoudig dankzij plugverbindingen. Dit maakt het concept ook financieel zeer interessant. Voor het efficiënt regelen van het centrum is de bedieningsmodule BM-2 standaard inbegrepen, net als een 24l-expansievat en de bijbehorende verbindingssets. Middels de WOLF LinkHome of LinkPro communicatiemodule kan de installatie op afstand bediend worden via de SmartSet App. Online monitoring is beschikbaar via het SmartSet Portaal.


Breng voor meer informatie over het WOLF warmtepompcentrum een bezoek aan de website van WOLF Energiesystemen.

Deel dit artikel