Bedrijfsnieuws

Aan de Stegge Twello bouwt business center Bison Office Spaces

Winter Trust B.V. en Aan de Stegge Twello hebben op vastgoedbeurs Provada de overeenkomst getekend voor de realisatie van een lobby en Business Center bij BISON Office Spaces in Maarssen.

Al eerder tekenden de partijen een overeenkomst voor de realisatie van een parkeergarage bij BISON Shopping Center en de bijbehorende offices. De bouw van de parkeergarage is in januari van dit jaar gestart, de parkeergarage wordt over enkele maanden opgeleverd. 

 

De nieuwe parkeergarage verbetert de mobiliteit en bereikbaarheid van het gehele centrum waarmee wonen, werken en winkelen elkaar optimaal gaan versterken. De volgende stap is nu het verbeteren van de bereikbaarheid van de kantoren. De nieuwe business lobby vormt de aansluiting tussen de parkeergarage en bestaande kantoren. Hierdoor ontstaat er een professionele entree tot het Business Center.


Naast een betere bereikbaarheid van de kantoren wordt ook het totale kwaliteitsniveau en servicelevel verhoogd. De extra functies en mogelijkheden van het nieuwe Business Center hebben nu al gezorgd voor aantrekkende kracht en nieuwe huurders in het kantorencomplex.


Aan de Stegge Twello is op basis van een turnkey contractvorm verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het Business Center dat wordt beheerd door Winter Trust.


Het dak van de lobby bestaat uit houten gelamineerde liggers met daartussen een combinatie van een zogenoemd luchtkussen dak en sedum beplanting. Het ontwerp is gemaakt door ONB architecten en de constructie is uitgerekend door Aronsohn constructeurs.


Inmiddels is de omgevingsvergunning verleend. De werkzaamheden zullen in september starten. De opening van het Business Center staat gepland voor het einde van het jaar.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel