Bedrijfsnieuws

Smart Lighting Solutions van Fagerhult

Tijdens de LED Expo van 8 en 9 februari, toont Fagerhult haar visie over smart lighting gecombineerd met design. Nieuwe armaturen, voorzien van het bestaande sturingsssysteem e-Sense, bieden verlichtingsoplossingen voor vele diverse toepassingen.

e-Sense is een compleet programma met lichtsturingssystemen. Het is de eenvoudige, snelle keuze voor de installatie van lichtregeling. e-Sense staat voor eenvoud, effectiviteit, ergonomie en zuinigheid. 

 

Voor Outdoor is het systeem e-Sense Motion een draadloos en energie-efficiënt programma dat ervoor zorgt dat de openbare verlichting precies doet wat het moet doen, namelijk licht geven waar en wanneer het nodig is.

 

Ook zal Ruud Hoetmer, Adviseur lichttechniek grote projecten, twee workshops presenteren met het onderwerp "Gepersonaliseerde  Smart Lighting in Kantoren" en zal hij dieper in gaan op hoe Fagerhult verschillende lichtoplossingen biedt voor Activity Based Working. De workshops vinden plaats tijdens de LED Expo op woensdag 8 februari om 11.00 uur en donderdag 9 februari om 14.00 uur. 

 

Fagerhult  is tijdens de LED Expo te vinden op stand E1.1.

 

Klik hier voor meer informatie over onze Smart Lighting Solutions. Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel