Bedrijfsnieuws

Speeltoestellen met een 'eigen' uitstraling

AVO Speeltoestellen levert al jaren oud-Hollandse speeltoestellen aan de professionele markt. Deze toestellen zijn voor veel generaties herkenbaar, omdat iedereen wel eens op een AVO Speeltoestel heeft gespeeld. Deze toestellen werden van oudsher in de standaard kleuren rood-wit geleverd, maar tegenwoordig ook in de primaire kleuren rood, geel en blauw.

Eigen RAL kleuren

Vanaf heden is het mogelijk om zelf de RAL kleuren te bepalen bij de bestelling van uw AVO Speeltoestel. Deze eigen RAL kleuren zorgen voor een geheel “eigen” en moderne uitstraling. De kleuren kunnen gekozen worden om bij het logo te passen of om de toestellen op te laten gaan in het landschap. Ook wordt er voor bepaalde kleuren gekozen om een specifieke sfeer te creëren of om leeftijd zones aan te geven.

 

Eco kleuren

Om in te gaan op de trends van nu wordt vaak gekozen voor ecologische kleuren zodat deze aansluit op het natuurlijk spelen en de kleuren die passen in een natuurlijke omgeving. Bij deze 'eco' kleuren kun je denken aan; bruin, beige en groen.

 

Rood- Geel- Blauw

Het blijft uiteraard altijd mogelijk om de toestellen in de standaard rood - geel - blauw kleuren geleverd te krijgen. Deze primaire kleuren zijn voor kinderen het meest onderscheidend en vallen het beste op. Ook geven deze duidelijke kleuren aan dat er iets gaat veranderen en dat er opgelet moet worden.

 

Duurzaam

De AVO Speeltoestellen zijn allemaal duurzaam door het gebruik van gerecycled staal en ze zijn behandeld met een oppervlakte behandeling die niet schadelijk is voor het milieu (polyester poedercoating). Hierbij wordt géén gebruik gemaakt van een milieu belastende zinklaag.

 

U kunt per toestel voor maximaal 3 RAL kleuren kiezen, maar het toestel in één en dezelfde RAL kleur is uiteraard ook altijd mogelijk. Welke kleuren u kiest is echter geheel aan u om te bepalen. Per eigen gekozen RAL kleur wordt wel een instel tarief berekend. AVO speeltoestellen helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Zo zijn er verschillende voorbeelden op te vragen, van reeds uitgevoerde kleur samenstellingen.Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel