Bedrijfsnieuws

Designradiator ONI met ultradunne plaat van 8 millimeter

Architecten zijn voortdurend op zoek naar steeds slankere radiatoren met toch een maximale warmteafgifte. Met de nieuwe ONI radiatoren komt Vasco uit Dilsen (BE) tegemoet aan deze vraag.

Met een plaatdikte van slechts 8 millimeter behoort de radiator met fraaie afgeronde hoeken tot de dunste in zijn soort. Door het gebruik van aluminium wordt de warmteopbrengst geoptimaliseerd (815 W) en blijft het gewicht onder de tilnorm. Hierdoor is de nieuwe radiator door één persoon te plaatsen. 


Dankzij de snelle interactie tussen koper en aluminium beschikt de ONI over een energiezuinige en efficiënte warmteafgifte. Het aluminium zorgt namelijk voor een warmteafgifte die vier keer zo hoog is als bij een stalen plaat.
Johan Jame, Product Manager Radiatoren Vasco: "In het geval van ONI is de maximale warmteafgifte 815 watt. Dit is, gezien de dunne plaat van 8 millimeter, een hoge warmteafgifte. Door een comfortabel binnenklimaat te realiseren met een dunne aluminium plaat, is de ONI niet alleen fraai voor de architect, maar ook functioneel voor de eindgebruiker."


Speciaal voor de toepassing in badkamers is ONI verkrijgbaar met de ovale uitsparingen voor handdoeken. Afhankelijk van de verschillende hoogtes (1400, 1800 en 2000  millimeter) zijn één of twee uitsparingen mogelijk. 
ONI is verkrijgbaar in diverse kleuren conform uitgebreide Vasco-kleurenkaart. Bovendien zit er op ONI een garantie van 10 jaar op waterdichtheid en lak. Vanaf eind oktober is de nieuwe designradiator is verkrijgbaar op de Nederlandse markt via dealers. 

Deel dit artikel